Egeskov Slot var bestemt på kalenderen da vi i 2009 boede på Carlsberg Camping på Tåsinge.

Vi havde taget madkurven med og fik os en rigtig god oplevelse og Asta skabte megen interesse fra andre besøgende og vi fik os mange hyggelige samtaler med andre gæster på grund af hende.


egeskov-slot-2009

egeskov-slot-2009

KLAR TIL UDRYKNING

egeskov-slot-2009

Som noget nyt i 2009, havde Egeskov lavet gangbroer i trætoppene og Kai og Gustav var en tur deroppe.... Frederik og jeg holdt os til det gamle ordsprog "ved jorden at blive det tjener dig bedst", så vi blev nedenfor sammen med Asta :)

egeskov slot 2009

Restauranten er så smuk at man kan stå bare og kigge... Lysindfaldet fra haven gør at der skabes en helt egen stemning og udenfor kan man så nyde de smukke omgivelser i den smukt anlagte barok have.


Man får hele tiden øje på et eller andet smukt i haven og på en varm solskinsdag, kan det være svært at komme videre...men vi havde meget mere at skulle se...

Kai og drengene var en tur rundt i Egeskov's magasiner og der var nok at gå i gang med i fremtiden, blandt andet denne Renault 5.

En "Willy's Jeep" samt en flyvemaskine kan man også se på Egeskov.Det var rigtig sjovt at gå rundt i den gamle købmandsbutik og snakke om tingene, og vi kunne fortælle drengene en masse ting og ind imellem fik vi et par løftede øjenbryn som svar og et lidt undrende udtryk fra dem :) Nok mest fordi Kai og jeg dog ikke er "gamle" og dog alligevel kunne fortælle om, hvad der for dem VAR gamle dage...

Det blev tid til at vende næsen tilbage mod campingvognen og Carlsberg Camping efter en rigtig god dag på Egeskov og vi ser frem til at komme tilbage en anden god gang.

Asta og vi andre havde en rigtig god dag på Egeskov og vi havde medbragt hendes kurv, som hun kunne slappe af i, når de små ben blev trætte og hun trængte til et hvil.
egeskov-slot-2009
Vi skulle selvfølgelig ind i LABYRINTEN og gik fast i troen på at det klarede vi snildt, men efter nogen tid, var vi ikke så kæphøje mere, men til sidst fandt vi dog igennem, men sjovt? Det var det bestemt...

                     Lidt camping blev det da også til på Egeskov, trods alt....

Egeskov-Slot-2009

n

Når bilerne så kommer fram fra gemmerne så er de "shinet op" til narrestreger, som denne Citroên, mener vi at det er...
Vi kom også forbi den gamle kødmandshandel på Egeskov og der kom vi gennem en fantastisk rejse gennem minder fra egen barndom af ting vi begge huskede.