Vi har nu, flere gange, besøgt Brønderslev Caravan & Trailer Center sammen med LMC-TEC Klub Danmark og er hver gang blevet venligt og oplagt blevet modtaget af  Christian Riber, som ejer campingcentret.

Billederne her på denne side er derfor taget af flere omgange og nogle tilbudsskilte kan derfor være udtonede, da de måske ikke er gældende mere.

Brønderslev Caravan & Trailer Center er en kapacitet når det kommer til viden om LMC & T.E.C. campingvogne og har man ikke lige førstehåndsviden, så går der ikke længe inden man har et svar på sit spørgsmål.

Brønderslev Caravan

 Brønderslev-Caravan

Brønderslev_Caravan

Brønderslev Caravan & Trailer Center er et af 7 campingcentre der forhandler  LMC campingvogne. Tidligere også T.E.C. men dette er nu i mindre skala og kun med brugte vogne, da T.E.C ikke produceres mere, under eget navn.

 Brønderslev_Caravan_Center
Det var en sand fornøjelse, da vi i starten af 2013 besøgte Brønderslev Caravan Center første gang. Når man nu, som vi er det, er glade ejere af og interesserede i, T.E.C. Den ene smukke vogn stod til "inspektion" efter den anden og det var som at blive lukket ind i en slikbutik at støve rundt i alle de vogne...

Dette antal er jo nu, efter LMC besluttede at stoppe produktionen af T.E.C. under eget navn, blevet mindre og det syntes vi er synd og skam. Nogle vogne har dog skiftet stafferinger og er nu LMC'ere...

 Brønderslev-Caravan-Center


Brønderslev-Caravancenter

  • LMC yder nu 12 års tæthedsgaranti med den nye LLT - Long Life Teknologi.

Sådan en lille campingvogn er jo da vist perfekt til de mindste, hvis man har en fastlipper plads. De kan sove i den og den som legehus og er mere i ly for vejr og vind, end i et telt.
Brønderslev-Caravan
 LMC-Brønderslev-Caravan-Center
 LMC-Brønderslev-Caravan
Nogle af vores venner, Majbrit og Kim, har nok engang købt en LMC hos Brønderslev Caravan. En flot vogn - både udvendigt og ikke mindst indvendigt :) Det er en LMC Musica 560 E
LMC-Brønderslev-Caravan-Center

Butikken og service

"Det er vores klare indtryk at man hos Brønderslev Caravan & Trailer Center er meget servicemindede og det er altid en fornøjelse at forsøge sig med lidt "prutten om prisen". Det er dog ikke givet at man får sin vilje, men det er ikke en ting som er fremmed for dem..."
 Brønderslev-Caravan-og-Trailer-Center
                "En velassorteret udstyrsafdeling gør altid lykke hos campister..."
 Brønderslev-Caravan-Center
Kyndigt personale er altid klar med de gode råd og den gode handel, hos Brønderslev Caravan & Trailer Center...
En god gang "trailer-mix" gør som oftest lykke...man finder lige den dims man mangler..."
                                    

LMC Musica 390 D

En meget smukt indrettet campingvogn, som vi bestemt godt kunne blive ganske lun på. Siddegruppen er, af naturlige årsager, ikke så stor - men læg især mærke til udformningen på hynderne. Det giver en rigtig god støtte til benene, når man sidder og slænger sig med en god bog og spisebordet er også ergonomisk udskåret.

Genialt fundet på af LMC... Det er let at indrette en campingvogn med alskens lækkerier, men at gøre det på så lille en plads, kræver snilde og omhu og det har man haft ved indretningen af denne lille LMC rejsevogn.

LMC-Musica-390-D
En ganske smart detalje ved sengen er endegavlen, så man ikke risikerer at hive gardinet ned om natten med sin hovedpude - igen godt tænkt af LMC.
 Brønderslev-Caravan-og-Trailer-Center
Brønderslev-Caravan-og-Trailer-Center
LMC-Musica-390-D
Herover: på grund af modlys fra vinduet, har jeg måtte lade billede fremstå med mindre beslyning...
LMC-Musica-390-D