I forbindelse med en 60 års fødselsdag i familien i Kalundborg i St. Bededagene 2014, var det oplagt at vælge en campingplads både tæt på festen og familien.

Valget faldt på Ugerløse Camping & Feriecenter, ca. 7 km fra Kalundborg og det viste sig at være et rigtig godt valg.Ugerløse-Camping-Kalundborg

Campingpladsen ligger i et skønt naturområde ud til indsejlingen til Storebælt, ca. 7 km fra Kalundborg centrum.

Vi besøgte campingpladsen i vores dengang Adria Action 361 LH - en campingvogn som vi senere har skiftet ud og vi er igen T.E.C. ejere.

Ingen kritik af Adria Action, som teknisk fungerede rigtig fint, vi måtte bare sande at den trods alt var for lille til vores måde at campere på...
                                                      Vi var afsted i vores, dengang, lille Adria Action 361 LH
Adria-Action-361-LH
Faciliteterne på pladsen
Ugerløse-Camping-Kalundborg
Campingpladsen, som tidligere har været ejet af Dansk Handicap Forbund, døjer stadig med et dårligt rygte, efter de tidligere ejere, hvilket den nuværende camping fatter arbejder hårdt på at få ændret. 

Dette hjælper vi ham gerne med, via denne omtale på Campingliv.info, for det er en rigtig dejlig campingplads som det er nemt at komme rundt på og som byder på overraskende faciliteter, for både enkelt besøgende og ikke mindst campingklubber.
    Ugerløse-Camping-Kalundborg  Gode indendørs faciliteter til arrangementerUgerløse-Camping-Kalundborg
Ugerløse-Camping-Kalundborg
Ugerløse-Camping-Kalundborg
Ugerløse-Camping-Kalundborg
Ugerløse-Camping-Kalundborg
God mulighed for at de mindste kan få en tør mås, men uhensigtsmæssigt at det ikke kan foregå i et seperat rum - det syntes jeg ikke var godt nok...
Den "vestsjællandske riviera"
Ugerløse-Camping-Kalundborg
Er man til fri natur, havudsigt og strand så langt øjet rækker? Så er Ugerløse Camping syd for Kalundborg et godt valg - det er ihvertfald ikke sidste gang vi benytter den campingplads, når vi har campingvognen med på familie besøg i Kalundborg
.

Ugerløse-Camping-Kalundborg
Ugerløse-Camping-Kalundborg
Ugerløse-Camping-Kalundborg
Ugerløse-Camping-KalundborgEn kæmpe udendørs grill lige ud til åbne arealer, hvor en klub kunne ligge samlet. Indendørs - spiseborde og stole samt et køkken. 

Det er altså ideelt for klubtræf...


Den udendørs swimmingpool ligger overfor "træf-bygningen" herover. Den var endnu ikke taget i brug for sæsonen.

Da poolen er bygget, mens Dansk Handicap Forbund ejede pladsen, kan også kørestols brugere komme ned i vandet, ved hjælp af en rampe.
Fællesbygningerne på campingpladsen

Fælleskøkken med spiseplads og tv, som er velholdt og rart at bruge. Bad og toiletter er velholdte og her igen, bemærker man den nemme adgang for personer med handicap eller som er kørestolsbruger.
Ugerløse-Camping-KalundborgUgerløse-Camping-Kalundborg


Ugerløse-Camping-Kalundborg