"Ligesom Møgeltønder ligger i en del af det sønderjyske med god albuerum, så har man også samme følelse på campingpladsen ..."

  Campingliv på Møgeltønder Camping   Turen til Møgeltønder skulle vise sig at blive den sidste med baguetten på trækkrogen ...

   Møgeltønder_CampingJeg ankom onsdag  før pinse til Møgeltønder Camping og der var vejret pænt og rart, men desværre drejede det så over til at blive rigtig skidt med masser af regn og hård blæst.

Manden i mit liv var ikke med på denne tur, så jeg var selv kørende frem og tilbage med vognen, noget jeg ikke har gjort så ofte og indrømmer blankt at det det ER ikke det samme at være afsted alene med vovsen.

Møgeltønder CampingMøgeltønder CampingMøgeltønder Camping er en velordnet plads, hvor man kan mærke at der er styr på tingene.


Dog vil jeg sige at man ikke skal være alt for tidligt på færde hvis man vil have et varmt bad indenfor det første "hak" med bruserkortet, så kan det godt være at man den dag skal bruge kortet flere gange.

Noget som jeg særligt havde set frem til ved denne tur, var at komme ud i marsken for at tage fuglebilleder. Det bedste dag for mig blev så fredag formiddag, hvorefter kraftig regn og blæst satte en stopper for det, og det var rigtig ærgeligt.

Det er min store passion at fotografere fugle og flere billeder kan ses her:

MONA DAMHOLDT PHOTOGRAPHICS
StrandskadeStrandskaden herover og Rødben th. var 2 af de fugle som jeg fik fotograferet inden det dårlige vejr satte ind fredag ved frokosttid og varede ved hele lørdag med.
Rødben
IKKE 18-HULLER
Minigolf
Møgeltønder_Campingmen en pæn og velholdt minigolf bane, kan man benytte på Møgeltønder Camping.

Pladsens swimmingpool var der ikke kommet gang i endnu, da jeg var på besøg i pinsen 2021, og vejret var bestemt heller ikke til brug af udendørs "pøl", selv i slutningen af Maj måned.