Frydenstrand Camping -
                   Panorama
Det giver altid en lidt forvredet billede når man forsøger sig med et panorama billede, men det illustrerer nu alligevel meget godt Frydenstrands unikke belliggenhed ud til Limfjorden.

Det blev til en weekend-tur sammen med nogle venner fra det nordjyske, Dorthe & Thomas med deres to gravhunde, Frida og Frederik.
Frydenstrand Camping
Det var på forhånd et stort ønske at kunne få billeder med fra Frydenstrand når de store flydende luksus hoteller sejlede forbi campingpladsen, men vi er i en tid med det corona, og derfor skulle jeg ikke gøre med nogen forhåbninger om at se nogle krydstogtskibe sejle til og fra Aalborg.

Dog havde jeg forinden været forbi Aalborg havns hjemmeside for at tjekke anløbs kalenderen for coaster og anden skibstrafik, for et billede af de tæt-sejlende skibe var stadig på ønskelisten.
Frydenstrand Camping Frydenstrand Camping
Som en ekstra krølle på halen, lykkedes det også at få nogle billeder med hjem af en transport af sænkekasser til hav-vindmøller - det er ikke ofte at den mulighed byder sig.
Solopgangen ved Frydenstrand
                   Camping
Det blev turen hvor vi for første gang skulle prøve vores nye fortelt, som vi har købt hos Campingudstyr.dk.
Frydenstrand Camping Westfield Dorado Air Pro 400.
Campingliv på Frydenstrand
                   Camping Et telt som vi har lært at kende gennem nogle af vores andre venner, Gitte & Jørgen fra Vejle, som allerede har erhvervet sig sådan et telt, og samme sted fra.
                                PÅ FUGLE-KIG SØNDEN FOR NORDENFJORDS
SivsangerDe som kender mig, kender også til min store interesse for at fotografere og specielt min passion for at fotografere fugle og jeg fik da også nogle gode billeder med hjem. Frydenstrand Camping Fiskehejre ved Frydenstrand
                   Camping
OM CAMPINGPLADSENS FACILITETER
Frydenstrand Camping
Legepladsen var, pga. Corona, lukket for brug, men så var det jo godt at naturen på og omkring pladsen, selv skabte muligheder for aktiviteter.
Frydenstrand Camping
Frydenstrand CampingFælleskøkkenet var meget benyttet, både til madlavning og opvasken bagefter...
Frydenstrand CampingDer var flere muligheder for indendørs fællesskab og hygge på Frydenstrand Camping og det var oghså uligt at låne en bod med hen i campingvognen.
Frydenstrand Camping "Krostuen" var også rigtig hyggelig, hvor det eventuelt ville være muligt at at klubber kan samles til lidt fællesskab og her er det også muligt at spise sin mad, som er fremstillet i fælleskøkkenet, som dog er i en anden bygning tæt ved.


  Frydenstrand Camping                               De allermindste kunne også "få dyppet numsen" :)
  Frydenstrand Camping          Det var virkelig nogle behagelige bruserum uden selvbetaling, på Frydenstrand...
VI TOG EN TUR TIL I 2021
Frydenstrand-Camping

I Kristi Himmelfartsferien 2021 valgte vi at tage tilbage til Frydenstrand Camping, hvor vi i 2020 havde haft så godt et ophold.

Det var stadig med Corona i baghovedet og så valgte vi at trække et sikkert kort, i selskab af nogle nordjyske venner.

Vi delte afstanden mellem os. Vi kom sydfra og de kom nordfra.


  Frydenstrand_Camping
   Frydenstrand_Camping

Frydenstrand_Camping_2021 Trafikken på Limfjorden, til og fra Aalborg er spændende at følge ...
Frydenstrand_Camping
Frydenstrand_Camping_2021
Vores Shadow har fulgt os i mange år efterhånden, og det er et stykke camping udstyr som vi meget nødigt vil undvære.

Vi kunne godt have tænkt os at den var lidt dybere, men vil ikke ud og købe et af de nye Isabella Loggia af den grund. Hvis det kniber kan vi altid sætte vores Isabella netfront på, og det giver mere dybde, udover eventuelt at skærme for en brændende sol.
Isabella_netfront
Vi har ydermere sider til vores Shadow, men de kom ikke i brug på denne tur. Billedet tv. er fra vores første tur med vores Caravelair i 2019, hvor turen gik til Århus Camping.

LÆS MERE OM DEN TUR

Det var ikke så sommerligt vejr som vi kunne have drømt om, men det gik endda og så ringe var vejret heller ikke, at vi ikke kunne være udenfor vognen, selv med kun en Isabella Shadow sat op.

Camping på den nemme måde. 4 støtteben mod jorden og 3 pløkker i jorden, så var vi på camping!
Frydenstrand_Camping_2021 Vores venner, Dorthe & Thomas, satte deres nye Wecamp luftfortelt op og det fungerede rigtig godt for dem og holdt tørt, selv i det kraftige regn som vi blev budt på denne tur. Vi klarede os fint med vores Isabella Shadow.
            
EFTERÅRSTUREN 2022Mona ER Vild med Lille Vildmose
Lille_Vildmose_Oktober_2022
Lille_Vildmose_oktober_2022De som kender mig ved at jeg er en rigtig "foto-nørd", specielt når det kommer til at tage billeder af fugle og så trækker Lille Vildmose i mig - specielt når der ikke er så stor afstand dertil fra Frydenstrand Camping.

LINK TIL MIN FOTO HJEMMESIDE
- åbner i et nyt vindue
Frydenstrand-CampingDet blev til flere smukke morgener og dage i uge 41 på Frydenstrand
Camping-FrydenstrandDorthe & Thomas' Adria Alpina 613 UT og Kai & Mona's LMC Musica 490 E
begge vogne med Isabella Transit 420
Frydenstrand-Camping-oktober-2022Vi boede ganske tæt ved den smukke og spændende Limfjord ...