med-hunden-på-campingVi tog vi en overnatning på Århus Camping d. 23-24. marts 2019, for at sikre os at alt virkede som det skulle i vores Caravelair, og det var dermed også jomfruturen i vores "franske fristelse".Vi har jo en del spændende ture i støbeskeen for 2019 og så skal alting være i orden, både med hensyn til teknik og komfort.

Selv om vi kun havde en enkelt overnatning på Århus Camping i denne omgang, så er det bestemt en campingplads som vi gerne vil besøge igen...

Caravelair-Allegra-450
Vi tog turen til Århus sammen med vores gode venner, Gitte & Jørgen, som var kommet sydfra... De triller også rundt med en Caravelair, en Antares Style 450 og da det er deres 3. Caravelair, så de måtte jo vide "hvordan og hvorledes", såfremt der nu skulle opstå et eller andet problem...

Det viste sig dog hurtigt at vi ikke skulle bekymre os om noget som helst, alt fungerede som det skulle og den smukke franskmand opførte sig til UG.
Vi er næsten blevet "frankofile" efter vores lille tur. Vores Allegra er meget behagelig og nem at bo i og håndtere.
Århus-Camping-Apr-2019 Klar til hjemturen, men vi har slet ikke lyst til at tage hjem, i det skønne vejr!
OM CAMPINGPLADSEN OG DENS FACILITETER

Århus Camping
var ikke rigtig vågnet efter vinteren og der var ikke mange gæster på pladsen, men det er en plads som er godt placeret, hvis man gerne vil udforske Århus og så er der åbent hele året på Århus Camping.Det varer heller ikke længe inden man fra selve Lisbjerg kan tage den nye Letbane ind til Århus eller snuppe en tur til Grenå. Århus Camping...og vælger man at tage turen uden sin campingvogn på krogen, er der flere typer hytter at vælge imellem.
Århus Camping
På Århus Camping finder man også en swimmingpool, men den viser vi ikke et billede af fra dette besøg i marts måned...
Den var slet ikke "oppe i gear" og det ville ikke være fair at vise en vintertræt "pøl".
Århus Camping
Århus
                   Camping Helikopterpilot eller skakgeni?

Man vælger selv hvad man vil være på Århus Camping. På campingpladsen er der legepladser flere steder rundt på pladsen,

Aarhus-Camping-marts-2019

Har man, som vi altid har det, hunden på med camping, er der rige muligheder på gå-ture i området... Aarhus
                  Camping

Vælger man at køre en tur for at gå tur med hunden, så kan det anbefales at tage motorvejen mod Grenå og køre de få km til Lystrup for at gå tur ved Egå Engsø, hvor der bl.a. er god mulighed for at se rovfugle. (Jeg har set havørne...!)
Vil man holde helt fri fra dagligdagens gøremål, kan man vælge at spise sin aftensmad og andre måltider i pladsen meget flotte cafeteria.
Århus Camping Århus-CampingVælger man som campingklub at holde et arrangement på Århus Camping, tror jeg bestemt også at det er muligt at samles indendørs, hvis vejret ikke viser sig fra sin venlige side.
Århus-Camping

Man kan også samles udendørs, selv om der er udsigt til regnvejr.

Århus Camping med grill, ovn og mulighed for at vaske op, er det et godt udendørs samlingssted under tag.

Århus Camping

Århus Camping
Fælleskøkkenet og toiletter og baderum var fine, renholdte og velholdte... På pladsen betaler man for sit bad.Århus Camping

Århus Camping