Auning Camping 2022
 LMC-Musica 490 E med Isabella
                   Transit
   Fredag & Lørdag på Auning Camping med en Isabella Transit 360 på vognen.
LMC_med_Isabella_Transit


Da vi næsten altid har vores ovn og cykler til at stå "under tag" når vi er på tur, ville vi gerne have et større Transit og det var Kai så heldig at finde hos en privat sælger mens vi var på weekendtur.


 LMC Musica 490 E med Isabella
                   Transit
Søndag kørte Kai en tur til Århus og hentede et andet Transit og nu triller vi rundt med en 420'er. Det starter samme sted som 360'eren, men slutter så længere bagude.
LMC-Musica-503-e

Vores, nu tidligere, Transit 360 holdt flyttedag og ejes nu af vores gode venner Thomas & Dorthe. De triller også rundt med en LMC Musica, lidt større end vores, men en 360'er ville passe dem helt fint, så det flyttede nogle meter ind til dem :)
AUNING CAMPING - EN CAMPINGPLADS MED PERSONLIGHED

Auning_Camping
BAR' Hyglig
Auning_CampingVed større sports begivenheder er der næsten altid tændt for den store fladskærm og så er der "gang" i BAR'Hyglig, som oftest med Campingfatter Bjarne ved roret :)Auning-Camping
Det er selvfølgelig også muilgt at hygge sig, både udenfor og under tag, selv når der ikke er gang i den store fladskærm for bare at sidde og snakke med de andre gæster, hvis man har lyst til det ...
Auning_Camping_2022
Man gearer automatisk ned når man bor på Auning Camping, men trænger man til bylivet, så er det kun en tur på cykel eller på gå-ben, så finder man et spændende butikstorv og generelt mange butikker i byen.
Auning-Camping
Hvis de mindste i familien trænger til at få noget mere "ramasjang" i kroppen end der tilbydes på campigpladsens legeplads og hoppeborg, så er der kun 12 km til Djurs Sommerland, enten med bil eller rutebil. At tage cyklen derud, mener jeg ikke kan anbefales. Vejen til Grenå er meget befærdet af både biler og lastbiler.
Auning-Camping
Auning_CampingAuning_Camping_2022Auning-Camping

Auning-Camping-2022Auning-CampingAuning_Camping_2022Auning-Camping-2022

Auning-CampingVi ved hvor hårdt der har været arbejdet på renovering af fællesfaciliteterne på Auning Camping - hvad enten det var hård frost, styrtende regn eller voldsom blæst, så kunne man finde Campingfatter & Co. i sving med at få alting i orden.Auning-Camping-2022


Auning-Campingpå campingpladsen har man bl.a. også lavet et nyt og godt handicap toilet, hvor det er nemt at komme rundt med en kørestol - også under bruseren, hvis dette er nødvendigt.

Brug af parfume er  ikke tilladt på handicap toilettet, hverken i shampoo, cremer eller almindelig deo.Auning-Camping-2022De mindste kan også "få tørret måsen" under gode forhold.

Alt i alt, kan jeg godt forstå at Campingfatter & Co. følte sig godt brugte, da arbejdet med renoveringerne var færdige, for det er en stor omgang der har været i gang.

Læs tidligere beretning fra Auning Camping