Auning-Camping

Auning-Camping
Vores campingvogn står fast på Auning Camping og venter på at vi rykker ind og det valgte vi at gøre i bededagsferien 2018. Dog står vognen ikke mere fast, end at den altid er "klar til afgang" :) Den står mere sikkert i Auning end hjemme hvor vi bor.
Auning-Camping-med
                    Campingliv.dkVores fortelt er et Westfield Omega 400 Performance, som vi har købt hos SK Caravan i Blommenslyst ved Odense. Vi blev allerede begejstrede for det telt, da vi så det første gang - på Ferie For Alle tilbage i 2017, og NU har vi et af dem!
Både med og uden...

Vi nåede 3 opstillinger i bededagene. Vores dejlige Isabella Shadow kom først op og dagen efter ankomsten, blev til "fortelt-tid". Auning-Camping-med-Campingliv.dk

om campingpladsens faciliteter
Auning Camping
Selv om campingpladsen ligger så tæt på flere handle-muligheder, så har man stadig et godt udvalg i shoppen, og det til priser som ikke river ens lommer i stykker... Auning-Camping
Nej, der er ikke samtalekøkkener og spa bade på Auning Camping, men tingene er i orden og velholdte... og når der ikke er en masse "lir" som skal forrentes, afspejles dette i prisen på overnatninger!
Auning-Camping Auning-Camping
Auning Camping vækkede minder om camping da jeg var barn, på den mest positive måde. En plads hvor der er tid til samvær og tid til at være på camping, uden at der ikke hele tiden behøver at "foregå" et eller andet for at få tiden til at gå...Her drosler man ned i tempo!
Auning Camping Auning-Camping
På Auning Camping oplever man en rigtig hyggelig stemning og et værtspar som har tid til en snak og altid er "på hælene" for at holde tingene i orden...

Du finder ikke "svømmepøl og samtalekøkken" på Auning Camping og det er et bevidst valg. Du mødes af en plads hvor der er tid til afslapning og samvær.

Auning-Camping
  Auning-Camping
For de 2-benede:
Auning Kro
Det tager ikke lang tid at gå ind til bytorvet, hvor man bl.a. finder en Superbrugs, en Netto, en Kop & Kande og flere tøjforretninger og på Auning kro spiser man rigtig god mad!
De 4-benede bør ikke gå glip af gode gå-ture i skoven omkring pladsen eller en tur rundt i byen.... det er bare med at komme afsted.


  Auning Camping Auning-CampingTræbeskyttelse og sæbe... Hytterne er i top stand på Auning... Auning CampingAuning Camping udlejer også telte og de er rigtig flot opstillet og oser af stemning. Auning CampingLegepladsen er god og med god plads. Auning-Camping

 Auning_Camping_60_aarAuning Camping kunne den 1. Maj 2020 fejre deres 60 år jubilæum, men det kom der desværre ikke den store festivitas ud af p.g.a. Corona pandemien med de dertil hørende begrænsninger...
Auning-Camping-Maj-2020
Auning-Camping-Maj-2020Fælles sang sammen med afstand
ved standerhejsning.

Lørdag d. 2. Maj 2020

AUNING IGEN IGEN....
Campingliv-paa-Auning-Camping
Auning-Camping-med-hundVi bor ikke så langt fra Auning Camping, så ind imellem snupper vi en tur i skoven med vores hund. Det er en dejlig og spændende naturskov - midt i byen. Det er skønt.

Når vi bor på Auning Camping, benytter vi da også skoven dagligt - det er noget særligt at gå rundt og høre fuglelivet, specielt om morgenen.


AFTENSMAD FRA AUNING KRO

Auning-Kromad
Auning-kromad

Auning-CampingMan kan se både røde og sorte Egern på Auning Camping, men man skal være om sig med sit kamera, for de har travlt "de små banditter" :)
 Auning-Camping-Maj-2020
 Auning-Camping-Maj-2020
 uning-Camping-Maj-2020