Både Kai og jeg har gennem vores opvækst set den berømte film "Ørneborgen" og da vi skulle til Østrig, så var Hohenwerfen (Ørneborgen) klart på "to-see" listen og vi blev bestemt ikke skuffede.

Billedet th. er et kreeret billede. Selve Hohenwerfen billedet er sakset fra Wikipedia, men ørnen er et udklip fra ef at vores egne billeder, som derefter er lagt ind over borgen.

Det er efterhånden nogle år siden billedet blev lavet, men virkningen er stadig ok.
Det var en stor oplevelse, både for vi voksne, men bestemt også for Kai's nevøer, at besøge Hohenwerfen og opvisningen med de smukke ørne, er en ting vi bar med os derfra i erindringen, som en oplevelse ud over det sædvanlige.

Selve borgen Hohenwerfen er ikke egnet for turister med gangbesvær eller brugere af kørestole. Selve haven er meget kuperet, men utrolig smukt anlagt og det er meget op og ned af trapper, når man skal rundt og se borgen.

Opvisningen med og fremvisningen af de mange smukke ørne, er noget helt specielt for Hohenwerfen og specielt de store Kongeørne og Hvidhovede Ørne, kendt som USA's nationalfugl, er meget meget imponerende.