Caravelair
Vi købte vores Caravelair
hos Brønderslev Caravan.
Caravelair-AllegraSIDEN OPDATERES KONTINUERLIGT...


Caravelair_AllegraCaravelair-Allegra             Valget faldt til sidst på en Caravelair


Det viste sig at være en sværere opgave end forventet at finde et erstatning for vores LMC, som vi valgte at sælge i efteråret 2018.

Vi var kommet til den erkendelse at vi syntes af vores, nu tidligere LMC, var for tung at trække rundt med, og at vi gerne ville ned i størrelse af campingvogn. Den øvelse viste sig dog ikke at være så nem endda. Vi måtte indrømme for os selv at vi var et andet sted i vores campingliv, end vi selv gik og troede. Så efter et par sving på vejen, er vi nu blevet Caravelair ejere og det skal vi nok blive tilfredse med.

Caravelair-Allegra-450Vi havde haft en af de nye Caravelair Artica i tankerne, men jeg måtte ind og mærke efter og jeg er altså ikke vild med de skarpe kontraster som denne campingvogn er skabt med. Vi kiggede derfor på de lidt ældre Caravelair modeller og fandt så vores Allegra hos Brønderslev Caravan.

Desuden kan jeg slet ikke forstå at en campingvogn skal plastres til med stafferinger, som de nye Artica modeller er det. Det bryder jeg mig IKKE om, selvfølgelig kan man jo vælge at pille dem af vognen, men det kan være en "tricky" opgave.

Caravelair-Allegra-450To ting som vi helt sikkert manglede i vores LMC, var plads på køkkenbordet og skabsplads på toilettet. Dette problem er løst i vores Allegra.

Desuden vi har nu fået et viktualieskab over den ene seng til lette madvarer og småting man nu lige står og skal bruge, såsom f.eks. vores æggekoger og brødrister...

Det er rart ikke at skulle rykke rundt på kaffemaskinen hele tiden for at få plads på køkkenbordet....

Der er den plads vi skal bruge...


  Komfort & velvære
På tur med den franske fristelse

Caravelair-Allegra-450Stål rammerne under sengene gør dem rigtig stabile og det er uhyre nemt at løfte madrasserne op og ikke mindst at hæve hovedgærderne, så man rigtig kan "fise huslejen af" med en god film eller læse i en god bog, hvis det er hvad man har lyst til...


Caravelair til serviceKomfort og velvære, handler også om at alting fungerer som forventet, og derfor måtte vores vogn lige en tur på værksted til service, inden sæsonen for alvor bliver skudt i gang, hos Brønderslev Caravan, hvor vognen er købt.

Caravelair-Allegra-450Vi ser frem til mange gode oplevelser  med vores Allegra på krogen.