Camping_Waldweben

Camping_Waldweben_Harzen
Clausthal-Zellerfeld var i 2022 ikke den samme spændende by som vi oplevede i efteråret 2018 og det var rigtig ærgerligt, men Corona har nok også gjort sin skade der, som så mange andre steder og byer.
Vi havde set frem til vandkantspladsen på Waldweben, men vi blev skuffede.

Det viste sig at det ikke var en badesø og at vi slet ikke kunne komme til den, da hele pladsen, også ud mod søen, var indhegnet.
Camping-Waldweben-Clausthal-Zellerfeld

Et godt staldtip, hvis du vil campere i Harzen, selv i et skovområde, som vi havde valgt i 2022, så husk kraftige stålpløkker og en solid hammer. Den solide hammer havde vi med, men de røde Isabella pløkker kom helt til kort, også på denne plads.
Camping_Waldweben_Harzen_2022
Der var ikke meget liv i søen, som mere eller mindre var groet til og det høje hegn spolerede i bund og grund udsigten, så det var rigtig ærgerligt, især når man, som jeg, gerne vil sidde "på lur" med kameraet for at få fugle billeder med hjem.

Camping-Waldweben-Husrødstjert-unge
Det er min (Mona) store interesse at fotografere, især fugle og dette fik jeg mulighed for på Camping Waldweben, dog ikke rovfugle, som jeg virkelig have håbet på, men blandt andet Husrødstjerter (herover) og Skovskader (th.) fik jeg ved flere lejligheder mulighed for at fotografere og ER man et naturmenneske, så vil Waldweben være ideel for spændende gå ture i de smukke omgivelser.
Camping-waldweben-skovskade
                          SE FLERE BILLEDER AF FUGLE & MEGET ANDET
Camping_Waldweben_i_Harzen
Nuvel, man lejer hytter ud, men de var ikke prangende og nogle af dem så faktisk ud som om at de mere blev brugt til opbevaring, end til udlejning.

Billedet herover viser den mest velholdte.

TOILETTER & BAD
Camping-Waldweben_Clausthal-ZellerfeldBade- og toiletforholdene var rigtig gode, både for børn og voksne.
Camping_Waldweben_Clausthal-ZellerfeldCamping_Waldweben_Clausthal-Zellerfeld"Jeg manglede et badeforhæng, så hele rummet ikke blev sjasket til med vand"


Campingliv på Waldweben i
                    Clausthal-Zellerfeld
Det blæste ind imellem godt og grundigt, varm blæst vel at mærke, men da vi ikke kunne få strammet vores Isabella Transit ordentligt op, gik der kun et par dage, så var siderne taget ned igen, for de blafrede godt i vinden og var dermed til mere gene end til gavn. Ja, der var græs under vognen, men lige under græsset var der klippegrund og der kom vores plastik pløkker til kort.
Camping-Waldweben_Clausthal-ZellerfeldAsta fandt hurtigt skyggen under campingvognen

 ALT DET FÆLLES
Camping_Waldweben_Clausthal-Zellerfeld_2022Camping-Waldweben_Clausthal-Zellerfeld
TH. Når man man kan blive inspireret - det kunne jeg ihvertfald i fælleskøkkenet. Tænker blot i mindre skala med te-skeer , hjemme i privaten. Til ophæng af viskestykker og andet "grej" ...

VANSKELIGE ADGANGSFORHOLD

Når man skal på toilettet eller i bad, så vil det bedst at vælge at gå ind i bygningen på den modsatte side end ved søen.

Det er en udfordring for de dårligt gående, på den modsatte side er adgangen mere brugervenligt, men der er stadig trapper.
Camping-Waldweben_Clausthal-Zellerfeld
... og hvis man så ydermere gerne vil benytte vaskemaskiner og fælles køkken, så skal man yderligere ned af flere trapper.
Camping_Waldweben_Clausthal-ZellerfeldCamping-Waldweben_Clausthal-Zellerfeld
Jeg syntes ikke det var ret indbydende at skulle sidde i en kælder og spise sin mad.Camping-Waldweben_Clausthal-ZellerfeldPoletter skulle købes i receptionen og vaskemaskinerne virkede uden problemer.Camping_Waldweben_Clausthal-Zellerfeld