Camping Grüne Insel i Hann.Münden er den mest bynære campingplads som vi til dato har boet på.

Hann.Münden_Juli_2022
Camping_i_Hann.Münden
Selve campingpladsen er der ikke så meget at skrive om. Der var ikke nogen restaurant eller butik, men det ville også være nyttesløst med den slags på pladsen, når man lige skulle brydse en lille bro, for at være i den smukke by, Hann.Münden.

En by som bestemt IKKE var ramt af nogen butiksdød efter Corona, men en by med liv og spændende butikker og restauranter.
Camping_Grüne_Insel_Hann.Münden_2022Den ene af 2 fællesbygninger ses bagved Kai & Asta
Hann.Münden_Juli_20221-2 vupti - så var vi lige midt på byens torv
Hann.Münden Camping
Camping_Grüne_Insel_Hann.Münden_2022                      Vi fik en god placering ud til Fulda og med udsigt til byen ...
Camping_Grüne_Insel_Hann.Münden_2022Campingpladsen låses af kl. 22 om aftenen og åbnes igen kl. 8.00, men man får udleveret en scanner-nøgle, så man nemt kan komme ind og ud af pladsen, enten på gå-ben eller med sin cykel.
Camping_Grüne_Insel_Hann.Münden_2022Et kig ud over campingpladsen og Fulda floden, som lægger vejen forbi på sin vej fra Kassel, inden den mødes med floden Werra og danner floden Weser som så har sit videre forløb nordvest på mod Nordsøen.
Vi fik en plads, hvor der var mulighed for både skygge, sol og udsigt, så det var helt optimalt.
Om campingpladsens faciliteter


Camping_i_Hann.Münden_2022
Det er ikke en stor bred bro man skal over, når man skal krydse floden Fulda, for at komme det sidste stykke vej til campingpladsen, som jo ligger på en ø. Broen drejes når bl.a. turbåden og anden trafik på floden, skal passere gennem slusen.Hann.Münden_Juli_2022Hann.Münden oser af stemning og vi blev nemt begejstret ...
Hann-Münden_Juli_2022
Grillmad-på-camping-i-Hann.Münden
Som før skrevet, så var der ikke de imponerende fælles arealer med restaurant, kiosk og køkken på campingpladsen, men det der var, var tip top og i orden og vi benyttede os da også af pladsens fælleskøkken til opvasken, for vi lavede det meste af vores mad selv.

Det er det vi holder mest af og hygger os med og der var gang i både vores campingaz grill og vores gode ovn fra Harald Nyborg.

(LÆS MERE OM VORES MADLAVNING PÅ CAMPING)
Mad-på-campingInden for overkommelig afstand fandt vi flere dagligvare butikker, og vi syntes altid det er spændende at finde frem til vores egen mad og så lave den selv.
Campingliv_dk_Hann.Münden_Camping 
Camping_Grüne_Insel_Hann.Münden_2022På danske campingpladser kan man ofte opleve flotte fælles "samtalekøkkener. Det er sjældent man møder dette på tyske campingpladser.

Der er ikke en tradition for det og det er vores indtryk at man i Tyskland spiser meget mere ude, når man er på camping, end vi danskere gør og det med at samles i store flotte fælles køkkener er der så ikke det store behov for.

Camping_Grüne_Insel_Hann.Münden_2022

INDHEGNING TIL HUNDE PÅ CAMPINGPLADSEN
Hann.Münden_Camping_Juli_2022Indhegningen var dog i en ret dårlig forfatning - så hullet at det var svært, selv for vapsen, at bevæge sig rundt derinde, men der var mange spændende dufte og da Asta er en "snuser" mere end en "leger", så gik det alligevel.Hann.Münden_Camping_Juli_2022