Naldal_Sø
Pinseturen 2022 var vores første tur til Vestbirk Camping, men det bliver bestemt ikke den sidste. Det var et rigtig dejligt ophold i meget smukke omgivelser og under gode velordnede forhold.
Vestbirk_Camping
Vestbirk er en overraskende stor campingplads, men endnu mere overraskende er at det slet ikke er noget man fornemmer. Der var plads med orden og styr på sagerne og det var en fornøjelse at være campist på "fransk visit".
Campingliv_dk_paa_Vestbirk_Camping

 Vestbirk_Camping
En hyggelig campingplads i meget smukke omgivelser "midt i naturen".
Vestbirk_Camping
De fælles toiletter og baderum samt køkkener, både ude og inde, var i en flot kvalitet og meget velholdte.

Det eneste som virkeligt irriterede mig, var hvor meget tid man skulle bruge før der kom varmt vand i bruseren, når man som jeg er tidligt oppe og var lige så tidligt oppe for at få et brusebad, men så startede jeg ud i koldt vand, for der gik lang tid inden det varme vand dukkede op.Vestbirk_CampingVestbirk_CampingVestbirk_Camping
 Vestbirk_Camping
Jeg kan godt lide at gå  "plads-ture" for at kigge på campinglivet på den campingplads som vi besøger, og der var meget at se på når jeg gik rundt på Vestbirk Camping.
 Vestbirk_Camping
Vi var på pinsetur sammen med LMC-TEC Klub Danmark, og det var en god plads til det formål, hvor vi alle kunne ligge samlet ´, lidt "væk" fra resten af pladsen. Jeg ved at Knaus-Klub Danmark også benytter Vestbirk ved klub arrangementer og det kan jeg bestemt godt forstå.
Vestbirk_Camping"Der blev hygget max i sommersolen"
Vestbirk_CampingMed fri adgang med swimmingpoolen

Vestbirk_Camping
Der er virkeligt muligheder for at finde de kroge og "lommer" hvor man virkelig føler sig hensat til de store skove i Sverige og den fred og ro der var på pladsen stod i skærende kontrast til den mængde af børn og barnlige sjæle der dukkede op da campingfatter legede med boblekanon.

Min helt spontane første tanke var - hvor i alverden kommer alle de børn fra.

De kom sivende til festpladsen. Det var slet ikke mit indtryk at der var så mange børn på pladsen, men det var der altså og de hyggede sig gevaldigt i sommersolen.

Tit kan man, på de sociale medier, opleve heftige debatter om de yngstes støj niveau  på en campingplads, men på Vestbirk var der ingen "problemer".

DEN GENFUNDNE BRO

finder man ikke så langt fra Vestbirk. Faktisk kun cirka 4.5 km, og fra p-pladsen på Vestbirkvej, er der kun 300 meter hen til broen, så det er vist overkommeligt for de fleste.
Den Genfundne Bro
Vi fik det gode solskinsvejr med da vi besøgte broen sammen med andre medlemmer af LMC-TEC Klub Danmark som vi var på pinsetur med og der var utroligt smukt.

LÆS MERE OM KLUBBEN HER