Stemningen på Velling Koller syntes vi er helt særegen og rar. Der er tid til en snak med campingfatter og mutter og de er gode til at "stikke en finger i jorden" og have tid til deres gæster.

 Æsler, katte, kaniner, heste, fugle mm. - og alt sammen i og omkring hvor man færdes. Det er rigtig hyggeligt og spændede for både børn og voksne.

 Skoven er helt sin egen og en rigtig naturskov, hvor tingene får mere eller mindre lov til at passe sig selv. Træerne er imponerende store og flotte og lyset i den er fantastisk.

Velling Koller Camping er en campingplads som vi her hos sætter særligt stor pris på.
2009

Det var en helt igennem superdejlig campingplads, Velling Koller Camping. Værtsparrets venlighed og hjælpsomhed var ud over det sædvanlige og vi har kun de bedste tanker om vores dage der og vi kommer rigtigt gerne tilbage for at tilbringe flere afslappende dage på den campingplads.

Pladsen har egen restaurant med alt hvad hjertet kan begære af alm. solid dansk mad og de lidt mere spidsfindige retter og til pladsen hører der et lille særdeles hyggeligt Hotel - Velling Koller Hotel. Det var mange spændende dyr i indhegninger, lige noget for børn i alle aldre :-) og ikke mindst vores hund, Asta, som dog syntes at hængebugsvinene manglede lidt bordmanerer (smiler)....

Legepladsen på Velling Koller var også i egen klasse, det var legeredskaber som børn kunne få noget ud af og ikke mindst de levende dyr, som de kunne snakke med og beskæftige sig med, var også en ting vi ikke havde set for. Ganske hyggeligt og specielt - også for vi voksne...

Lige op af pladsen ligger en ganske vidunderlig naturskov, som på ingen måde er "stylet", men giver rige muligheder for gode oplevelser i naturen.

Campingpladsen har gode tilkørselsforhold og det er nemt at komme rundt med selv den største campingvogn. Der er ikke langt til handle muligheder og Himmelbjerget og Silkeborg er ikke langt derfra.

2011:
I Kr. Himmelfartsferien 2011 kom vi tilbage nok engang til Velling Koller og det var et glædeligt gensyn, både med pladsen og ikke mindst det venlige værtspar, som igen mødte os med et smil da vi ankom... Det er rigtigt rart at blive mødt med imødekommenhed og interesse og det gør man bestemt på Velling Koller Camping. Vi kunne godt se at buske og andet var vokset på to år og pladsen er nu omend endnu mere hyggelig end da vi var der for to år siden... Hvor løber tiden dog stærkt.

Som altid, var der en rigtig god stemning campisterne imellem på Velling Koller og vi mødte ikke på noget tidspunkt sure folk - alle var i dejligt humør og det var rigtig rart... Det hjalp selvfølgelig også på den generelle gode stemning at det var et bragende godt vejr...Asta kunne igen konstatere at hængebug svinene stadig ikke havde lært god bordskik :)

På Velling Koller i år, fik vi lidt ekstra med hjem i "minde-posen" idet to luftballoner overfløj pladsen i lav højde og det var et fantastisk syn.
Teltcampisterne havde også fundet vej til Velling Koller og vi snakkede om at vi var overraskede over hvor stort et telt egentligt kunne være.


Der var stadig mange dyr at kigge på og snakke med, for både store og små... og det er en ting vi rigtig nyder ved Velling Koller Camping - dyrene...


Legepladsen på Velling Koller er ganske ideelt belliggende, tæt på alting og alligevel lidt trukket væk fra det allermeste campingliv - på den måde bliver alle tilgodeset på bedste viis og på legepladsen er træerne, som danner en del af legemulighederne og mulighed for skygge for de forældre som tager med de mindste på legepladsen... På legepladsen er der også et ildsted, hvor det vil være muligt at lave snobrød - noget som altid vil være en ren 12'er hos de fleste børn...


Dyrerne er hele tiden på tæt afstand og er sikkert god for et klap og en bid snobrød :)Bad & fællesrum på Velling Koller

Velling Koller Camping har på en helt særegen måde skabt en tv-stue ved siden af køkkenet, næsten som "hjemme".
Køkken og badeforholdene er særdeles velholdte og af meget høj standard.

Servicebygningen med toiletter og bruserum var en ting vi virkelig så frem til, ved igen at besøge Velling Koller Camping - de er deres vægt værd i guld, tip top moderne og ganske vidunderlige... og så er der ikke et eller andet taxameter som står og stresser en i baggrunden, når man går i bad... Det varme vand er indregnet i overnatningprisen og er dermed "gratis". En ting man virkelig sætter pris på - det er måske lidt luksus, men ganske lækkert - det er varmen i gulvet i baderummene, det giver en det ekstra velvære... superdejligt...


Skoven & omgivelserneStore vider og en imponerende skov - kan kort beskrive omgivelserne omkring Velling Koller Camping...og det er ikke at bruge for store ord, der er god plads og skoven er meget imponerende og med træer af en størrelse så man næsten kan tabe pusten...

Det er uhyre svært at vise på et almindeligt billede på en hjemmeside, HVOR store træerne er i skovene omkring Velling Koller. 

For at anskueliggøre det, så er billedet tv. taget ned af en skrænt, som er meget dyb og tæt bevokset med kommende træer. I forgrunden et træ som er gået ud og nedenunder er de kommende kæmper på vej. Det ER store forhold.


Vi skal tilbage til Velling Koller Camping og vi håber af at tingene "er som de plejer" - vi har erfaret at der nu er nye ejere af campingpladsen, så det bliver spændende om den "gamle ånd" stadig er der... og ikke mindst dyrerne, som er vigtige for os...