MAJ 2015 (pinseferien)

T
annisby ligger nord for Hirtshals med "baghaven" i Veste
rhavet og i gå/cykle afstand finder man den stille og rolige Tannisby Camping.


Tannisby-Camping
Campingliv-på-Tannisby-Camping
Tannisby-Camping
Vi måtte opgive at sætte vores Ventura Explorer X Large fortelt op da vi ankom. Det blæste så kraftigt at det var ved at tage magten fra os... Senere valgte vi også at pille vores Shadow ned, da det også fik nogle gevaldige tæsk af vinden.

  • Asta holder et vågent øje med livet omkring campingvognen :)
Vi nyder bare at Asta er så glad for campinglivet.  Hun løber ingen steder hvis hun er udenfor campingvognen, og hun kan være alene hjemme, helt uden problemer...

På camping nyder vi at have travlt med absolut ingenting...
Ganske ofte flader Kai ud på sengen med en god bog og jeg sidder og ordner billeder på computeren, alt imens der er kaffe på kanden og måske lidt til den søde tand :)


     Campingliv-på-Tannisby-Camping

Er man til "fest i gaden" og har brug for en masse tilbud til sine børn, så er Tannisby Camping ikke pladsen man bør tage til, men er man til hygge, fred og ro, dog stadig med muligheder for de mindste i mindre skala, så er Tannisby Camping ved Tversted Strand det gode valg.

  • Tag ikke fejl.... Der var en del børn på pladsen i pinsen og de så virkeligt ud til at hygge sig...


Det er altid så rart at se Dannebrog gå til tops og Kasper Wæhrens  fra Tannisby Camping, sørgede for at hejse flaget.


Tannisby-Camping
Tannisby_Camping
Tannisby, Tversted og Bindslev - 3 tæt forbundne byer. Tæt på Hjørring, Hirtshals og Frederikshavn, og ja.... selvfølgelig Skagen :)
Det var faktisk kun vores andet camping besøg i Nordjylland, efter en tur sidste efterår til Sindal Camping - LÆS MERE HER
om campingpladsen og områdeT:
Tversted Strand
Tversted-Strand-Tannisby
Vesterhavet er selvfølgelig ikke direkte en af pladsens faciliteter, men det er aldeles umuligt komme uden om Tversted Strand når man siger Tannisby Camping
Tversted_Strand_Tannisby
Det-Blå-Ishus-Tannisby
next stop- Vesterhavet...

Det er jo en mulighed at tage bilen med til Det Blå Ishus - købe en af de rigtig store "gammeldaws" og så køre ned på stranden og sidde i læ og nyde udsigten, men isen fortæres :)
Tversted-Strand-Tannisby
Tversted Super Special
Det-Blå-Ishus-Tversted
Vejret i pinseferien 2015, gjorde at vi ikke i denne omgang fik smagt herlighederne ved Det Blå Ishus, men så meget mere grund er der til at komme tilbage til Tannisby Camping :)
Ludo, Petanque, skak & bål til snobrød

Der er flere muligheder for store og små med lidt leg på Tannisby Camping og tingene BLEV benyttet i de dage vi besøgte pladsen.

Tannisby_Camping
Herunder: Legepladsen med bl.a. hoppepude.... Her var rigtig god plads til at tumle sig på. Det er altså sjovt med de hoppepuder...de tiltrækker altså både de mindste og de større børn :)
Tannisby-Camping
Mobilhomes på Tannisby Camping
Tannisby-Camping-mobilhomes
Billedet herover er sakset fra Nordjyske.dk, som har bragt  en avis artikel om Kasper Wæhrens og Tannisby Camping om projektet med mobilhomes. LÆS ARTIKLEN
Mobilhome-Tannisby-CampingGod plads under sengen i "master-bedroom" med en madras som meget let løftes
Med en god stor bænk til sit tøj og en glasvæg der skærmede så godt for vandet fra bruseren, var det en fornøjelse at tage et bad på Tannisby Camping. Der var hverken vådt tøj eller sko, da badet var færdigt :)
Tannisby-Camping
Der var selvfølgeligt også mulighed for tøjvask, i gedigne industri maskiner som så ud som om de kunne "tåle mosten" :)
Tannisby-Camping
Mulighed for tøjvask i hånden, centrifugering og tørretumbling...
Tannisby-Camping
___________________________
mobilhome snapshots
Mobilhome-Tannisby-Camping          Lækkert og veludstyret køkken...
Mobilhome-Tannisby-Camping       God dagligstue med spisehjørne
Mobilhome-Tannisby-Camping                  Et af to gæsteværelser...
 Lhasa-Apso-ved-Vesterhavet
For en "indfødt" luftede det nok kun en svag brise i dagene på Tannisby Camping, men det var Asta helt ligeglad med... Hun er IKKE til vind i håret og forsøgte alle mulige overspringshandlinger, jo tættere vi kom stranden...


           _________________________________

KONKLUSION: Er Tannisby Camping en plads vi vil tilbage til? Ja bestemt er det så... Nordjylland og ikke mindst området omkring Tannisby & Tversted har stadig så mange ting som vi mangler at se. Det være sig Ørnereservatet, Tversted Søerne og Bindslev, 5 km derfra...
Vesterhavet - smukt & betagende
Tversted-Strand-TannisbyDet ER betagende at gå langs Vesterhavet, velvidende at noget så smukt, også kan være så potentielt farligt.

Billedet herover er taget ned i retning mod Hirtshals og der er jo rig mulighed for at tage turen på gå-ben langs stranden der ned... Jeg kunne skimte byen og se færgen sejle fra havnen.
Tversted-Strand-TannisbyNogle tager tager en tur i bølgen, selv tidligt på dagen

Traktorcamping-i-Tannisby
Traktor-camping-i-Tannisby
Traktorcampisterne havde også fundet frem til Tannisby og de stoppede også for at "tanke op" ved det Blå Ishus :)