Vi besøgte Sindal Camping i weekenden d. 17. - 19. Oktober 2014 sammen med LMC-T.E.C. KLUB DANMARK, hvor vi, udover Oktoberfest Lørdag aften, også besøgte Brønderslev Caravan, og sammen med klubben blev budt velkommen med rød løber og morgenbord :)

En stille hyggelig campingplads, som var kommet i efterårets farver.

Dagen forinden vi ankom, var Sindal og resten af det østlige nordjylland nærmest druknet i regn.

Dette kunne ses flere steder i området og i selve Sindal by, men der var absolut ingen problemer på selve campingpladsen med sumpede græsplæner og opkørte veje.

sindal


Sindal-Camping

Torsdag, inden vi ankom om fredagen, var Nordjylland, deriblandt Sindal, druknet i regn.

Det havde regnet uafbrudt i over 24 timer og store områder omkring Sindal og ikke mindst i Sindal by, var oversvømmet. Så vejrudsigten blev der holdt godt øje med... 

Selve campingpladsen havde ingen problemer overhovedet. Den ligger højt i forhold til byen, så der var ingen sumpede græsplæner eller opkørte veje, hvilket faktisk var ganske imponerende.
Sindal_Camping
...der blev holdt godt øje med vejrudsigten...

Sindal_CampingEn campingplads ser altid bedst ud i strålende solskin, men det er ikke sidste gang vi besøger den hyggelige Sindal Camping. Grundet vejret og den sparsomme tid, mangler vi stadig at se en masse i området...

Sindal_Camping                                                          Et view ud over pladsen
CAMPINGPLADSENS FACILITETER
Sindal_CampingOm sommeren går der geder i indhegningen, som børn og andre barnlige sjæle kan snakke med :) men der var ingen geder da vi besøgte pladsen - godt det samme, når man tænker på vejret!
Sindal_Camping
Sindal_Camping                En lille butik med småfornødenheder og IKKE mindst en Tyroler kjole :)
Sindal_Camping
Ved siden af receptionen kunne man fordybe sig i områdets seværdigheder, gennem en masse læsning i diverse turist brochurer og bagerst i lokalet var der udgang til swimmingpools, som dog var lukket ned for vinteren...
Sindal-Camping
Sindal-Camping
Gode toilet og badeforhold var der på Sindal Camping - dog var jeg meget utilfreds med at der ikke var sæbe dispensere ved håndvaskene... Man har ikke nødvendigvis sin egen sæbe med i lommen og da slet ikke Lørdag aften, hvor der var Oktoberfest.

Det var ikke godt nok, efter min mening! (da vi igen besøgte pladsen i 2015, var disse mangler heldigvis blevet ordnet....)
                                                 2015
LMC-TEC_Klub_Danmark
Vi besøgte Sindal Camping igen i Oktober 2015, og igen sammen med LMC-TEC KLUB DANMARK, hvor vi som klub deltog i den årlige Oktober fest. LÆS MERE PÅ KLUB SIDEN
Sindal_Camping_Oktober_2015
Sindal-Camping-Oktober-2015Vi boede som "rosinen i pølse-enden" med god udsigt mod alle klub deltagerne...
Sindal_Camping
Sindal-Camping_oktober_2015
kke langt fra Sindal, finder man det smukke Vrejlev Kloster, kendt fra DR1 serien "Godsejerne". Det er så smukt og velhVrejlev-Klosteroldt...   '

Ikke langt fra Sindal, finder man det smukke Vrejlev Kloster, kendt fra DR1 serien "Godsejerne". Det er så smukt og velholdt...
               TILBAGE PÅ SINDAL CAMPING - 2022
I slutningen af August 2022 tog vi igen til Sindal Camping. Denne gang for at være med til at fejre at LMC-TEC Klub Danmark nu kunne fejre sit 10 års jubilæum.
Vi blev nok engang bekræftet i at vores Musica har været et godt valg. Det er en helt igennem behagelig vogn at køre med og ikke mindst, at bo i.

.
 
En ting er sikkert - veganere bliver vi aldrig, og slet ikke når vi kunne sætte tænderne i denne lækre grissebasse på Sindal Camping. Mør, saftig og yderst velsmagende!
CL-Partyservice_BrønderslevCL-Partyservice_Brønderslev