Langå Camping ligger meget smukt tæt ved Gudenåen og Langå Camping ligger ikke langt fra Randers, hvor vi bor, så det var nemt at snuppe et par efterårsdage på camping pladsen.

Langaa-Camping
Langå Camping er en meget velordnet camping plads med fred og ro.

Langaa-Camping

Pladsen har mange fastliggere og de består for det meste af det lidt mere modne publikum, så det skabte i sig selv en god stemning, der var ikke meget tumlen rundt og det er noget vi sætter pris på.

Pladsen er helt plan, så det gik som en leg at "lægge til kaj" :) Pladsen ligger ikke langt fra selve hovedgaden, så en lille spadseretur op i byen, hvor du finder både en Superbest og en fakta blandt andet, er bestemt en oplagt mulighed. Morgenbrød kunne bestilles og tillige kunne man bestille varm mad - dagens ret kostede 50 kr.

Langaa-Camping

Langaa-Camping

Pladsen ligger i en skov, som ligger langs Gudenåen og der var rigtig god læ på pladsen.

Langaa-CampingSelv om, da vi besøgte Langå Camping, mest var det modne publikum som boede på pladsen, så var der også en god legeplads til de yngste og endda en god brugbar en af slagsen.

Bor man på Langå Camping, har man samtidig fiskeret på en del af Gudenåen og i butikkens vindue fremgik det tydeligt at konkurrencen om at fange den største fisk, var indædt....

Langaa-Camping

Lidt kunst er der også sneget sig ind på Langå Camping og sammelagt med pladsen velplejede stand, gav det et hyggeligt finnish.

Alt hvad vi havde brug for af fælleskøkken, bad og toilet var helt i orden og velholdte. Brusebadet kostede 2 kroner pr. minut, men man kunne heldigvis stoppe tiden, så det var rigtigt godt. 

Lamgaa-Camping

Langaa-Camping

Langaa-Camping

Værtsparret er utroligt flinke og gode for en lille snak over disken :) og Asta nød bestemt også turen...
Langaa-Camping