Vi har nok engang besøgt den skønne Hvalpsund Camping.

Denne gang sammen med LMC-TEC Klub Danmark, som vi er støttemedlemmer af.

Forrige gang vi var her, var i 2013 med en Adria Action på krogen. Nu er det en Caravelair som vi ejer og som har givet os mange gode oplevelser ind til videre.

Se nederst på siden om 2020:


Hvalpsund-Camping

Hvalpsund-CampingVed ankomsten til Hvalpsund Camping, blev vi mødt af en særdels venlig campingfatter, som fik skrevet os ind og så blev vi sluppet fri på egen hånd, for at finde det sted vi helst ville bo og det var ikke svært, når muligheden for havudsigt i 1. parket var mulig.
Hvalpsund_Camping
I butikken kunne man blandt andet bestille frisk bagt morgenbrød... hvilket vi benyttede os af både lørdag og søndag..
Hvalpsund-Camping Hvalpsund_Camping
Hvalpsund_Camping

Hvalpsund_Camping
På Hvalpsund Camping har de et rigtig godt fællesareal blandt andet med nogle meget store grills til fællesarrangementer og et flot og særdeles brugbart fælleskøkken og på samme plads er der adgang til pladsens smukke swimmingpool.
Hvalpsund_Camping Hvalpsund_Camping
Minigolfbanen virkede særdeles interessant og velholdt, men i denne omgang fik vi os ikke en intern dyst, men måske en anden gang??

Adgangen og tilkørselsvejene på Hvalpsund Camping er nemme og gode og det er nemt at komme rundt på pladsen med enten campingvognen på krogen eller en autocamper.

Vi havde godt nok måtte udsætte besøget på Hvalpsund Camping, men så meget mere var glæden ved den hyggelige plads, som vi gerne vender tilbage til.

Hvalpsund-Camping
Hvalpsund Camping kunne også tilbyde en flot og velholdt række hytter, som for nogles vedkommende var optaget af gæster..
Hvalpsund_Camping
Man undskyldte at hylderne var lidt tomme, da billedet blev taget, men pladsen lukker mere eller mindre ned for vinteren, butikken ihvertfald. Dog kan man godt komme på besøg på pladsen i vinterperioden. Ring til pladsen for at høre nærmere...
Vi var heldige med at vi kunne komme til at bo i første række til vandet - ud til en vestvendt kystlinie og med vinden kommende fra øst, så have vi dejligt læ for den vind der nu kom.
Hvalpsund_Camping Vi ankom allerede ved 12-tiden og hen over eftermiddagen kom der flere campister til, som også lige greb chancen for en weekendtur i det sommerlige vejr der var lovet.

Campingpladsen ligger for enden af en lukket vej, så der er ikke risiko for at evt. børn kommer i uføre med biler eller lastbiler og det gav en dejlig fred og ro på pladsen at der ikke var en susen i baggrunden af trafik, noget vi sætter stor pris på, da vi bor midt i Randers by. På ganske kort tid kan man gå til den lokale Dagli'Brugs, hvor naboen er en spændende genbrugsbutik og det tager heller ikke lang til at spadsere ind til færgelejet for færgen mellem Hvalpsund & Sundsøre.
Hvalpsund_Camping
Billeder fra campingpladsen
Hvalpsund_Camping
Bad og toiletter er pæne og velholdte og vi så på ingen tidspunkt snavsede kroge eller overfyldte affaldsspande.
Hvalpsund_Camping
Vi fik udleveret et kort til et familierum og det var bare lækkert at have pladsen og komforten. Der var på forhånd sat kr. 100,00 ind på kortet og det talte kun nedad når vandet var tændt - og det varme vand? DET var varmt vand!
Hvalpsund_Camping
2020
Nyt vogntog i forhold til 2013. Nu med en Skoda Octavia og en Caravelair Allegra 450 samt en Westfield Dorado Air 400 luft-telt.
Hvalpsund-Camping-2020
Vi var i år sammen med LMC-TEC Klub Danmark på Hvalpsund Camping.

Vi er medlemmer af klubben, som vi var med til at starte op, siden var vi i nogle år støtte medlemmer, men efter nogle vedtægtsændringer, trådte Mona ind som formand, som tidligere både TEC og LMC ejer og da klubben ellers var i fare for at skulle lukke og slukke. Ikke på grund af manglende medlemmer eller lyst til klubben, men det viste sig at være en umulig opgave at finde en ny formand - resten af bestyrelsen var ikke noget problem. Så ja, Nu er jeg formand for LMC-TEC Klub Danmark, ihvertfald for det kommende år, selv om vi ejer en Caravelair.
Hvalpsund-Camping-september-2020
Ind imellem det dårlige vejr, var der muligheder for en gå-tur ved stranden og det benyttede vi os af flere gange. Det er en smukt sted at campingpladsen er placeret og der er rige muligheder for gode naturoplevelser.


Vi havde desværre ikke vejret med os det meste af tiden på denne weekendtur. Det viste sig at det gode vejr kom, da vi var hjemme igen, så det var godt nok ærgeligt. Godt vejr er altid godt, men KUNNE godt lige have inkluderet dette års tur til Hvalpsund.

Veteranskibe ved Hvalpsund
                   CampingCoaster trafik så vi lidt af, men i skidt vejr. En af de oplevelser vi havde set frem til var det årlige "optog" af gamle træskibe, som skulle forbi campingpladsen, men også lige den formiddag, var det desværre pivringe vejr.
Veteranskibe ved Hvalpsund
                   Camping