Egtved_Camping_2021

Egtved-Camping-påsken-2021Egtved Camping er placeret i utrolig smuk natur ... Desværre kunne man godt fornemme at pladsen trængte til en kærlig hånd rundt på pladsen. Det er ikke meget "sjov og ballade" jeg kan præsentere på mine billeder, for der var ikke gang i noget som helst. Pladsen virkede stadig til at være i vinterdvale.
Det var en tur med store forventninger ... og blev de indfriet? Nej det gjorde de ikke, desværre, ikke dem alle.

Jeg (Mona) boede tidligere i 19 år i Egtved og var i en del år postbud, hvor der bl.a. blev leveret post til Egtved Camping, men i påsken 2021, var det altså første gang at pladsen blev "taget i brug". Jeg fraflyttede Egtved i 2007 og i netop det år overtog de nuværende ejere campingpladsen.
Vi besøgte Egtved Camping sammen med 2 hold venner og vi fik da hygget os sammen, men ikke i samme omfang, som hvis vejret havde været mere med os end det blev til og det var lidt trist.

th. ses vores venner, Dorthe & Thomas's LMC.

Egtved-CampingDet krævede nogle krumspring at få vognen i vater, men det lykkedes til sidst.
CAMPINGPLADSENS FACILITETER
Egtved_Camping
Selv om vi ikke blev mødt med et sprudlende forårsvejr under vores ophold på Egtved Camping, så var der dog lyspunkter, både i vejret og i den skønne natur ...og en tur i det skønne Tågelund, blev det da også til.

Egtved-CampingEgtved Camping var endnu ikke kommet "i omdrejninger" efter en lang vinter og det
bar pladsens ydre præg af.
Halemejse

Jeg fik en del af mine ønsker opfyldt på Egtved Camping ... Jeg holder meget af at fotografere fugle og det lykkedes mig at få nogle gode billeder med hjem, som her af den lille smukke Halemejse.

Egtved-CampingSelv om de ydre rammer manglede i den grad opmærksomhed, så kunne man ikke sige det samme om fælleskøkken samt toiletter og bade.
Egtved CampingEgtvbed Camping

Egtved_CampingLegepladsen trængte til en kærlig hånd og hoppepuden kunne godt have brugt en gang sæbevand efter vinteren, men vi skulle jo ikke lave rejehop på den, så vi kunne jo være ligeglade, men det så ikke indbydende ud.Egtved-CampingEgtved-Camping