Adria-Altea4four-362-LH-på-Hesselhus-Camping
I forbindelse med LMC-TEC Klub Danmark's årlige generalforsamling, deltog vi i klubbens weekendtur til DCU Hesselhus Camping.Vi er medlemmer af klubben, men da vi valgte at skifte vores LMC ud med den lille Adria er vi ikke længere stemmeberettigede på deres årlige generalforsamling, men tager stadig på tur sammen med dem ind imellem.

DCU-Hesselhus-Camping
Campingliv_paa_Hesselhus_Camping
Turen til DCU Hesselhus Camping blev den første tur i vores Adria Altea4four 362 LH og gav os en forsmag hvad der ventede forude, nemlig en ferie i Harzen på Camping Kreuzeck.
Vi blev klogere på den lille campingvogn og vi fandt hurtigt  ud af hvor vigtigt det er hele tiden af holde orden, ellers bliver det hurtigt rodet og uoverskueligt.

Vi fandt også ud af at en Tefal Actifry er rigtig god at have med på camping...
Actifry-på-camping
Det var sidst på sæsonen og derfor bar campingpladsen præg af dette, der var ikke mange gæster og mange fastliggere var i gang med at pakke ned. Det satte en dæmper på stemningen på pladsen, men det kunne jo ikke være anderledes...
om campingpladsens faciliteter
DCU Hesselhus Camping
DCU Hesselhus Camping er til dato den campingplads i Danmark vi har besøgt, med de mest spændende "kroge og lommer" hvor man kan gemme sig lidt af vejen med sin campingvogn....
DCU Hesselhus Camping

LINK TIL PLADSEN
Det ærgrede mig slet ikke at se Dannebrog hejst i den weekend vi var på besøg. De eneste to flag vi så hejst, var DCU flaget og EU flaget. Det syntes jeg var øv.
DCU Hesselhus CampingAsta var egentligt flintrende ligeglad når det kom til Dannebrog eller ej. Hun hyggede sig "hjemme" og nød de mange muligheder for lufteture i området...man har vel sine prioriteter!

DCU Hesselhus CampingDet er så svært nøje at beskrive landskabet på billeder - det skal opleves... Det ER meget smukt og  lige overfor campingpladsen får man rigtige gode muligheder for netop det.
"En stor del af hele pakken på DCU Hesselhus Camping
er de meget imponerende og rolige omgivelser"
DCU Hesselhus Camping
DCU Hesselhus CampingDCU Hesselhus Camping er en velplejet campingplads og man fornemmer at der er styr på sagerne... dog så nogle af hytterne lidt "trætte ud"...
DCU Hesselhus Camping
Nogle af nogle af deltagerne fra LMC-TEC Klub Danmark som vi var på weekend sammen med. Vi nød den gode plads og at det var så uhyre nemt at få vores vogne i vater...
DCU Hesselhus Camping
LINK TIL LMC-TEC Klub Danmark
                        LINK TIL PAPIRMUSEET

Danmark's Søhøjland strækker sig også ud til området ved Engesvang, som DCU Hesselhus Camping ligger tæt ved, men der er heller ikke lang vej til Silkeborg i bil og der kan man nemt få tiden til at gå.

DCU Hesselhus Camping
Silkeborg & GudenåenVi besøgte Papirmusset i Silkeborg og guiden kunne levende berette om produktionen af papir på stedet. Silkeborg kan iøvrigt takke papir fabrikken for sin eksistens, da hele byen blev bygget op omkring fabrikken, som kom til Silkeborg på grund af Gudenåens vand og ikke mindst vandkraft.
Papirmuseet i SilkeborgDet var ikke kun børn som kunne få spændende information. Jeg vidste f.eks ikke at pengesedler er fremstillet af hør og bomuld... Papir baseret på træ, kan slet ikke holde til de ting en penge seddel udsættes for.
Papirmuseet i Silkeborg

DCU Hesselhus CampingHytter af flere størrelser og forskellig udseende. Det er nemt komme til og fra.

DCU Hesselhus CampingEn rigtig stor legeplads og der var swimmingpool på pladsen...

DCU Hesselhus CampingFælleskøkken, bad og toiletter var meget velholdte. Brusebad uden egenbetaling.

DCU Hesselhus Camping