CampOne Assens Strand -
                    Oktober 2020
Efterårsferien 2020 gik i år til Assens på sydvest Fyn og CampOne Assens Strand.
SERVICEBYGNINGEN
CampOne Assens Strand
CampOne Assens StrandJa, servicebygningen er af ældre dato, men tingene fungerende og så er det fint med os. Vi behøver hverken "samtalekøkken eller jacuzzi", men via et facebook opslag har vi kunne læse at planlægningen af en ny servicebygning er i gang.
CampOne Assens Strand
 Når naturen "banker på" ...
CampOne Assens Strand
         Et blik ind mod campingpladsen fra stranden CampOne Assens Strand God plads til leg på campingpladsen
Når leg kan tåle "mosten"

Mange børnefamilier vil gerne have deres campingvogn stående i nærheden af legepladsen og dette kan i den grad være muligt på den hyggelige campingplads.
Minigolf er sjovt - for hele familien ...

Minigolf er også altid et hit for både store og små, dog ser det hurtigt træt ud efter nogle ret barske efterårsdage, som vi oplevede da vi besøgte pladsen.
  CampOne Assens Strand
MED LILLEBÆLT I FORHAVEN & ASSENS I BAGHAVEN

CampOne Assens Strand

CampOne Assens Strand
Hvor den friske luft og naturen er en ekstra bonus ...
CampOne Assens StrandJordbassinerne er restaffald fra produktion af sukker (sukkerroer) fra fabrikken som engang lå i Assens, og det er lidt utroligt hvad det har ført til af et  spændende naturområde.
At bo på CampOne Assens Strand handler i den grad om NATUREN. Man får den serveret på et sølvfad og det er bare at gå ud gennem lågen ved stranden og så har man stranden, byen og ikke mindst Jordbassinerne indenfor overskuelig afstand.

Man bemærker ikke at campingpladsen er så by-nær, som den er. Der er ikke en masse trafik-summen i baggrunden, men samtidig kan man gå op i by-midten på et kvarters tid.
CampOne Assens Strand... med Jylland og Als i horisonten

Du kan godt glæde dig til nogle fantastiske solnedgange, for med den store horisont og udsigt mod vest og Jylland er placeringen helt optimal.
CampOne Assens Strand
Assens Mini-by
Vi så skiltning til Assens Miniby,
som vi måtte gemme til en anden gang. Jeg vidste ikke at der fandtes en sådan, men det skabte min interesse, så jeg tillader mig at nøjes med en link til "miniputten" denne gang. ASSENS MINIBY
  CampOne Assens StrandDer godt fugleliv på og omkring pladsen, og dette var jeg specielt godt tilfreds med, da min store passion er at fotografere netop fugle.
  CampOne Assens StrandDog ville jeg have sat pris på meget mindre blæst, end hvad vi blev tildelt, det havde lokket mange flere strandfugle frem, men sådan var det ikke denne gang.
  CampOne Assens Strand
                                                     Gennemført & stilrent
CampOne Assens Strand
CampOne_Assens_Strand
Det er nogle meget lækre hytter som CampOne Assens Strand har fået sat op på pladsen.

Det er ikke hverdagskost at møde hytter med tagterrasse og Spa-bad. Også i de mindre hytter er stilen gennemført og de er så flotte på udvendigt og indvendigt.
                    Hytter i 2 størrelser - nogle med spa-bad og tag-terrasse
  CampOne-Assens-Strand
  CampOne Assens Strand

BÅDE MED & UDEN ...
 Caravelair med Westfield
                   forteltMed et Westfield Dorado Pro 400 luft telt på vognen ...

Vi blev ikke budt på det bedste campingvejr da vi tog til Assens og det krævede en næsten heroisk indsats at få sat forteltet op ved ankomsten, Lørdag d. 3/10-20. Om torsdagen besluttede vi at forteltet havde fået "tæsk nok", og så pillede vi det ned, for i første omgang helt at undvære.

Vores Isabella Shadow kom dog på vognen, men også det gav en masse uro, da vi havde vinden stik ind fra siden, så den kom også af og vi måtte klare os uden, men det gik jo trods alt og det er utroligt hvor godt man kan pakke sig sammen i en campingvogn, når man skal.

 Caravelair Allegra 450 med
                   Isabella Shadow 500Med en Isabella Shadow 500 på vognen ...