Askehøj CampingI weekenden 13.-15. September 2019 besøgte vi Askehøj camping sammen med LMC-TEC Klub Danmark, som vi er medlemmer af og som vi i sin tid var med til at starte op, da vi dengang ejede en T.E.C og senere en LMC

Selv om vi ikke længere er stemme-berettigede ved klubbens årlige generalforsamling, så hygger vi os stadig i godt selskab med klubbens medlemmer, efter at vi har købt en Caravelair.

Askehøj CampingPå grund af det lidt ustadige vejr, havde vi taget vores lille fortelt med. Et Kampa Rapid Air Pro 260, som fint dækker vores behov i ydersæsonerne - et fortelt som har en lav vægt (ca. 16 kg) og som er hurtigt og nemt at stille op....og ja, det er både vind- og vandfast!
Askehøj Camping - September-2019
Askehøj Camping - september
                   2019
Askehøj Camping strækker sig over et stort areal i flere niveauer og ligger man langt fra toiletbygningerne og reception, vil det være en god idé at have en cykel med... Alle fællesbygninger er samlet ved indkørslen til campingpladsen.
Askehøj Camping -
                    September-2019Når man kører ind på pladsen, kører man forbi den nye fællesbygning med toiletter og bad.
For enden af reception og butik, finder man de ældre, men bestemt også pæne og velholdte, toiletter og baderum mm..
om campingpladsens faciliteter
hund-og-camping
Bagerst på pladsen er der mulighed for at komme i skoven med sig selv og hunden...skulle vi hilse fra Asta og sige...
LEG & TUMLERIER
Askehøj-CampingLegepladser i flere størrelser, det tror jeg er et godt træk...Askehøj-Camping
Askehøj
                   Camping-September-2019
Askehøj-Camping-September-2019Askehøj Campings midtpunkt er ved pladsen foran receptionen, hvor man finder både fælles bygningen og swimmingpool for både de store og de helt små campister. Grundet årstiden var der dog ikke gang i badelivet da vi besøgte Askehøj, men lækkert så det ud.
Askehøj-Camping


Omgivelserne omkring Askehøj Camping er meget smukke og der er muligheder for at komme "langt ud i skoven" og nyde naturen som omgiver campingpladsen.

Tag hunden i snor, hvadenten du ejer en hund eller ej, og gå dig en tur i de skønne omgivelser...
MINIGOLFEN
Askehøj-Camping-minigolfMan kan ikke just sige at jeg er god til minigolf, men jeg syntes det er rigtig sjovt at spille. Det blev dog ikke til en dyst i denne omgang - der var så meget andet på denne weekendtur at bruge tiden på.

FÆLLESSKABET
Askehøj-CampingMuligheden for en hyggelig fælles grill aften under tag, er bestemt til stede på Askehøj - og det må være så skønt en sommerlun aften...


 Askehøj Camping

Askehøj-Camping
Man kan vælge selv at lave sin mad i fælleskøkkenet, som er godt og med god plads - ELLER også kan vælge at lade campingmutter lave Stegt Flæsk med persille sovs... Det smager forrygende godt!!