Albertinelund Camping vil altid stå som noget særligt for os, for det var der vores liv som campister med egen campingvogn begyndte i 2009.
Der var en lille detalje vi ikke havde regnet med, da vi ankom til Albertinelund...de havde middagslukket. Der var dog et telefon nummer man kunne benytte, så det gjorde vi, selv om det vist ikke var særligt populært hos campingfatter. Vi fik hurtigt anvist en plads og så trillede vi ellers ind på pladsen.

 Vi fik med god hjælp fra nogle fastliggere rigget tingene til og placeret os i stolene og vi nød begge stilheden og den dejlige atmosfære. Vi var nu campister med ret til afslapning og hygge. Desværre var det uden hund, da vi et par måneder forinden havde måtte siger et smerteligt farvel til gamle Maya, 13 år gammel. Så hun manglede helt bestemt.

Der var gode legefaciliteter på pladsen,men dem benyttede vi os nu ikke af :) men samme aften,da det store ryk-ind af fastliggere, og dermed deres børn, kom, var der en del støj fra området og vi var rigtig godt tilfredse med at ligge langt derfra.

 Vi fuldførte ikke spillet, for selv om det var en smuk minigolf bane, så fandt vi den kedelig i længden og Kai blev erklæret vinder med den fulde ret til en is, han havde ikke golfbolde som af en eller anden grund kom ud af kurs... :)
Dog var det ubehageligt at gå forbi på vej mod toiletterne, da det var unge mennesker som havde besat legeområdet, de hyggede sig gevaldigt og højlydt med hinanden, blandt andet med at kaste små-sten efter hinanden og deres sigtekorn var ikke hele tiden lige godt indstillet.
 Vi elsker at spille minigolf og plejer at dyste indædt om retten til at modtage en is, men måske var det på grund af de smukke omgivelser, det vides ikke med bestemthed, men flere af Mona's golfbolde kom helt ud af kurs.
Albertinelund ligger tæt placeret ud til Bønnerup Strand på Nord-Djursland og nede på stranden er der gode muligheder for at gå en tur og man man gå ind til Bønnerup by, hvor man blandt andet kan købe frisk fangede fisk og vi fandt blandt andre ting, også et bageri. Ellers er der særdeles gode handle muligheder i Glesborg, ikke langt fra pladsen, hvor man kan benytte sig af både Superbrugsen og en fakta.